Nyheter
Open Search & Language Switcher

Här nedan finns information om nya versioner av Haglof Management Systems (HMS) version 2.18.2 och programvaran Estimate Kraft version 4.96 för dataklaven DP II.

Åtgärdade problem och nya funktioner!

Under Elmia Wood släppte vi flera banbrytande nya produkter som fick mycket positivt mottagande från det rekordstora antalet besökare.

Vi har varit utställare på Elmia Wood sedan tidigt 80-tal - och i år är inget undantag! Vi satsar på trevliga möten, spännande samtal, och framförallt: en massa intressanta produktnyheter!

Träffa oss i vår monter 525, prata med våra mätexperter och se våra spännande nyheter för proffsmätning i skog och fält.

Välkomna till monter 525, Elmia Wood, 7-10 juni 2017!

Med uppdaterad programvara och ikonbaserad meny är nya MD II ännu enklare att använda! Samla in och spara snabbt och effektivt träddata med trädslag, diametrar och höjder för tiotusentals träd. Särskilda inställningar för trädslagsnamn på upp till 100 olika arter kan göras i klavens meny för ännu bättre anpassning till ditt arbete. Dessutom erbjuder nya MD II en ikon-baserad meny som gör arbetet både enklare och roligare!

MDII Iconer 1240x840

Underkategorier

The latest news from the Joomla! Team

Haglof Tweet